Türkiye Jokey Kulübü Tarafından Verilen Mesleki Eğitime Destek Bursu

2022 - 2023 Eğitim Öğretim Yılında Türkiye Jokey Kulübü İle Meslek Yüksekokulumuz arasında imzalanan protokol kapsamında Atçılık ve Antrenörlüğü Programında okuyan öğrencilere Türkiye Jokey Kulübü tarafından Mesleki Eğitime Destek bursu verilmektedir.

Eğitim desteği verilecek öğrenciler belirlenirken, Yüksekokulumuz tarafından öğrenci başarı notunun %50'si, sosyoekonomik durum çizelgesi puanın %30'u ve mülakat puanının %20'si alınarak öğrenci burs puanı hesaplaması yapılacaktır. Bursiyer sayısı 1. Sınıf öğrencilerden 3 (üç) kişi ve ikinci sınıf öğrencilerden 3 (üç) kişi olarak belirlenmiştir.

Başvuru formu Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine bilgisayar ortamında doldurularak ıslak imzalı bir şekilde 20.01.2023 tarihi saat 17:30’a kadar gönderilmesi gerekmektedir.

Başvuru Formu için tıklayınız