Barış At Çiftliğine Ziyaret

Dış paydaş Ziyaretleri kapsamında Daday Barış At Çiftliği Ziyaret edildi. Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Burhan SEVİM başkanlığındaki heyette müdür yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet BÖYÜKÖZKÖK, müdür yardımcısı Öğr. Gör. Aygün Seyhan ZENGİN, Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ülkü Mine ÖNEK, Bitkisel ve Hayvansal Üretim Bölüm Başkanı Mustafa SOYDANER ve Aşçılık Programı Öğretim elemanı Ögr. Gör. Alper ÇEVİK bulundu. Ziyarette Yüksekokul Müdürümüz dış paydaşların ihtiyaç ve beklentilerine çok önem verdiklerini, bu kapsamda yüksekokul olarak gereken tüm desteği vereceklerini ifade etti. Barış At Çiftliği sahibi ve işletmecisi Barış BIYIKLI da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek yüksekokulla işbirliği noktasında her konuda hazır olduklarını belirtti.Kendilerine ev sahiplikleri ve işbirlikleri için teşekkür ederiz.
Yüksekokul Müdürlüğü