Yüksekokulumuzda aramıza bu yıl katılan öğrencilerimize uyum programı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını müdürümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR yaptı. Ardından öğrencilerimize Finans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Öğr. Gör. Sayın Gözde UÇAR Hocamız K.Ü. Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği, Yönetim ve Organizasyon Bölümü Öğr. Gör. Sayın Çağatay YILMAZ Hocamız ise K.Ü. Öğrenci Disiplin Yönetmeliği'nden önemli bilgiler paylaştı. Sonrasında Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Aygün Seyhan ZENGİN ve Öğr. Gör. H. Gökhan YÜKSEL staj işlemleri ve iletişim konularında paylaşımlarda bulundu. Program, Aşçılık programı öğrencimiz Sayın Hasan Hüseyin BOZ'un bağlama dinletisi ile sona erdi. Bu vesile ile bir kez daha kıymetli öğrencilerimize aramıza katıldıkları için teşekkür ederiz. Hoş geldiniz, safalar getirdiniz...

oryantasyon 1

oryantasyon 2