2021-2022 Akademik yılı akademik kurul toplantısı konferans salonumuzda gerçekleştirildi. 2020-2021 Akademik yılının değerlendirilmesi ile başlayan toplantıda bu yıl yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi alış verişinde bulunuldu. Toplantı sonrasında Yüksekokul müdürümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR tarafından üniversitemize ve yüksekokulumuza uzun yıllar emek veren Sayın Hüseyin Çifci'nin emekli olması sebebiyle kendilerine teşekkür belgesi ve hediye takdiminde bulunuldu. Sonrasında Yüksekokulumuz Muhasebe ve Vergi Bölümü Hocamız Öğr. Gör. Sayın Güzin AYTEKİN'ne Daday Atlı Terapi Merkezi'ne müdür olarak görevlendirilmesi sebebiyle hediye takdiminde bulunuldu. Ardından Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Halit Gökhan YÜKSEL'e çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi takdim edildi. Sonrasında ise evlat sahibi olan Hocalarımız Öğr. Gör. Sayın Fikri GÜLSEVER ve Öğr. Gör. Sayın Mehmet BÖYÜKÖZKÖK'e müdürümüz tarafından hediyeleri takdim edildi. Toplantı fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

akademik kurul 8

akademik kurul 2