2021 YKS sonuçları açıklandı ve tercih dönemi başladı. Üniversite adayları için çok önemli olan bu dönemde biz de değerli adaylarımıza okulumuzdan bahsetmek isteriz.

Nasıl Bir Okuluz?

2. Teknik Bir Okuluz

Daday Atlı Terapi Merkezi'nin kurulmasına ve işletilmesine Meslek Yüksekokulu olarak destek veriyoruz.

(İlk fotoğraf tesis kuruluş aşamasında gerçekleştirilen, Öğr. Gör. Sayın Güzin AYTEKİN (Hocamız Daday Atlı Terapi Merkezi Müdürlüğü Görevini Yürütmektedir), Atçılık Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sayın Murat YİĞİT, Öğr. Gör. Sayın Mustafa SOYDANER ve Öğr. Gör. Sayın Ayhan ŞANLI Hocalarımız, Daday Kaymakamı Sayın Mehmet SERT ve Daday Belediye Başkanı Sayın Hasan Fehmi TAŞ ve beraberindeki heyet ile birlikte Osmangazi Üniversitesi Mahmudiye Atçılık Meslek Yüksekokulu'na yapılan teknik geziye aittir.

(İkinci fotğraf ilimizde düzenlenen Kastrofest Gatronomi Festivali'ne katılan Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sayın Elif ASLAN ve Öğr. Gör. Sayın Ülkü Mine ÖNEK Hocalarımız ve Aşçılık programı öğrencilerimizin ünlü Şef Sayın Hazer Amani ile toplu fotoğraf çekimine aittir.)

teknik 3