Daday Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından Turizm alt yapısının iyileştirilmesi ve güçlendirilmesi amacıyla Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı’na (KUZKA) sunulan atlı terapi merkezi projesinde sona yaklaşıldı. Mayıs ayı sonunda faaliyete geçmesi planlanan 4 Milyonluk tesis için geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirildi. Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen toplantıya Kastamonu Valisi Sayın Avni ÇAKIR, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Sayın İbrahim ÇENET, Daday Kaymakamı Sayın Mehmet SERT, Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Sayın Serkan GENÇ, İlçe Özel İdare Müdürü Sayın Bahattin TİFTİK, KUZKA Uzmanları, Meslek Yüksekokulu Müdür yardımcısı Ögr.Gör. Sayın Güzin AYTEKİN, Müdür yardımcısı Ögr.Gör. Sayın Aygün Seyhan ZENGİN, Meslek Yüksekokulu Atçılık Bölümü Başkanı Ögr. Gör. Sayın Murat YİĞİT, Öğr. Gör. Sayın Ayhan ŞANLI ve Öğr. Gör. Sayın Mustafa SOYDANER katıldı. Toplantıda tesisin bazı teknik ayrıntılar ile giderilmesi gereken eksiklikler, açılışı ile ilgili son çalışmalar, Hipoterapi Eğitimi verilmesi ile ilgili gelişmeler ile tesisin yönetimi konuları görüşüldü. Tesisin İşletme müdürü olarak Kastamonu Valisi Sayın Avni ÇAKIR ve Daday Kaymakamı Sayın Mehmet SERT tarafından Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Ögr.Gör. Sayın Güzin AYTEKİN önerilerek, gerekli çalışmaların yapılmasına karar verildi. Toplantı sonunda Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR tarafindan Vali Sayın Avni ÇAKIR, Kastamonu Üniversitesi Rektöru Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL, İl Özel idaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Sayın İbrahim ÇENET, Daday Kaymakamı Sayın Mehmet SERT, KUZKA Genel Sekreteri Sayın Serkan GENÇ ve İlçe Özel İdaresi Müdürü Sayın Bahattin TİFTİK'e Kastamonu Üniversitesi Atlı Spor Topluluğunun hediyeleri takdim edildi. Vali Sayın Avni ÇAKIR ve Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL tarafından Daday'da başarılı çalışmalarda bulunan Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR ve Öğretim Görevlilerine yine Atlı Spor Topluluğunun hediyeleri takdim edildi. Heyet son olarak Atlı Terapi Merkezine giderek tesisin son durumu hakkında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında bilgiler aldılar.

vali 7

vali 8