Değerli Öğrencilerimiz,

İçinde bulunduğumuz COVİD-19 pandemi süreci nedeni ile hastalığın bulaşma riskini minimize edebilmek amaçlı olarak YÖK’ün almış olduğu tavsiye kararı ile; yaz döneminde zorunlu staj yapacak öğrencilerimizin staj yerine bilimsel yazı niteliğinde bitirme ödevi/projesi yapma hakkı bulunmaktadır. Program Staj Komisyonlarına teslim edilen ödev/proje sonucunda başarılı olunması halinde STAJ yükümlülüğü yerine getirilmiş olacaktır.

Ödev/proje yerine İŞYERİNDE 30 GÜNLÜK ZORUNLU STAJINI YAPMAK İSTEYEN öğrencilerimizin aşağıdaki işlemleri yerine getirmeleri gerekmektedir.

ÖNEMLİ TARİHLER

YAPILACAK İŞLEMLER

26.04.2021  -   30.04.2021

STAJ BAŞVURU DİLEKÇESİNİN öğrenciler tarafından ıslak imzalı doldurularak This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. adresine e-mail yoluyla ulaştırılması.

Not 1: BELİRTİLEN SÜRELER İÇİNDE DİLEKÇE VERMEYEN VE DİLEKÇELERİNİ EKSİK DOLDURAN ÖĞRENCİLERİN DİLEKÇELERİ KABUL EDİLMEYECEKTİR.

Not 2:  STAJ BAŞVURU DİLEKÇESİ ÖRNEĞİ’ne aşağıdaki bağlantı adresinden ulaşabilirsiniz.

onemli duyuru