Daday Yüksek Öğrenim Derneği Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR'i ziyaret etti. Yüksekokul toplantı salonumuzda gerçekleşen ziyarette ilçemizdeki yurt sorunu görüşüldü. Toplantıya Daday Yüksek Öğrenim Derneği Başkanı Sayın İsmail ÇİFTÇİ, Dernek üyeleri Sayın Hüseyin DEMİR, Sayın Mustafa Rıfkı YİRMİBEŞOĞLU, Sayın Kadri KARAKAŞ, Sayın Recep GAZİOĞLU ve Sayın Yaşar YAZKAN katıldı. Müdürümüz Prof. Dr. Sayın Mehmet Nadir Özdemir şuan ihtiyaçlarının başında öğrenci yurdunun olduğunu diğer konuların da yavaş yavaş çözülebileceğini söylerken Dernek Yönetimi ise konunun çözülmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ifade ettiler. Bu vesile ile bir kez daha Yüksekokul olarak kendilerine teşekkür eder, bir an önce yurt sorunun çözülmesini temenni ederiz.
dernek ziyaret 2