Yüksekokulumuz Vize Mazeret Sınavları için son  başvuru tarihi 8 Aralık 2020 mesai bitimine kadardır. Bu tarihten sonra gelen başvurular kabul edilmeyecektir.

Pandemi döneminde vize mazeret sınav başvurularınızı Öğrenci Bilgi Sistemi(OBİS) üzerinden online olarak yapabilirsiniz. Gelen başvurular Yüksekokul Yönetim Kurulunca değerlendirilecek ve mazereti uygun bulunan öğrenciler sınava girmeye hak kazanacaklardır.

Not-2: Kuzem tarafından koordine edilen(Türk Dili I, AİİT I ve Yabancı Dil I) derslerin mazeret sınav başvuruları UZEM'e yapılacak olup; söz konusu derslerin sınavları 10 Aralık 2020 günü saat 09:00-23:59 arasında gerçekleşecektir. Diğer derslere ait vize mazeret sınav takvimi ilerleyen günlerde web sayfamızda duyurulacaktır.

onemli duyuru