Yüksekokulumuzda İstiklâl Savaşımızın kahramanlarından Dadaylı Miralay Halit AKMANSÜ anıldı. Miralay Halit AKMANSÜ'nün torunu Prof. Dr. Sayın Şefik Halit AKMANSÜ'nün konuk olduğu "Dadaylı Miralay Halit Bey" konulu söyleşide "Miralay Halit AKMANSÜ: Yunan Orduları Başkumandanı Trikopis'i Teslim Alan Komutanın Hatıratı" isimli kitabın yazarı emekli öğretmen Sayın Halil Serdar BIYIKLI da Miralay Halit AKMANSÜ ile ilgili az bilinen bir çok noktaya değindi.

Program sonunda konuklarımıza Daday Belediye Başkanı Sayın Hasan Fehmi TAŞ, Kastamonu Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet YURT ve yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR plaket takdiminde bulundu.

Plaket takdiminin ardından ise yüksekokulumuzda "İstiklâl Savaşı Kitaplığı'nın açılışı gerçekleştirildi. Program sonrası yüksekokulumuz aşçılık programı hocalarımız ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu ikramlar misafirlerimize sunuldu.

Bu vesile ile yüksekokul olarak bir kez daha tüm şehitlerimize ve hayatını kaybeden gazilerimize Allah'tan rahmet, hayatta olan tüm gazilerimize ise sağlıklı, hayırlı,uzun ömürler dileriz. Vatan Size minnettar...

miralay halitbey soylesi 11

miralay halitbey soylesi 6