Yüksekokulumuzda gerçekleştirilen açılış programına Daday Kaymakamı Sayın Kemal BALABAN, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL, İlçemiz Belediye Başkan Vekili Sayın Zahit ÇİFTÇİ, İlçe Jandarma Komutan Vekili Sayın Çağlar CEYLAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Sayın Yasemin ACAR, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile kıymetli öğrencilerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan programın açılış konuşmasını Yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR yaptı. Ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL konuşmalarını yaptı ve yüksekokulumuza destek veren paydaşlarımıza plaket takdiminde bulundu. Akabinde Uygulama Mutfağı açılışına geçildi. Etkinliğin açılış kurdelesi Kaymakamımız Sayın Kemal BALABAN, Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL, İlçemiz Belediye Başkan Vekili Sayın Zahit ÇİFTÇİ, Yüksekokul Müdürümüz Sayın Doç. Dr. Mehmet Nadir ÖZDEMİR tarafından kesildi. Programın son bölümünde ise Aşçılık Programı Hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından hazırlanan ikramlar misafirlerimize takdim edildi. Programdan sonra ise Rektör Hocamız ile akademik ve idari personelimiz oldukça faydalı bir görüşme gerçekleştirdi.

mutfak acilis 6

mutfak acilis 1