Yüksekokulumuz tarafından Psikolog Dr. Sayın Aysın TURPOĞLU ÇELİK’in konuk olduğu "Davranışları Etkileyen Faktörler" adlı söyleşi programı düzenlendi.

Daha çok katılımcılarla soru-cevap şeklinde geçen ve ilginin yüksek olduğu programa Daday Belediye Başkan Vekili Sinan YUMURTACI, İlçe Jandarma Komutanı J.Kd. Bş. Çvş Mustafa ATACAN, İlçe Emniyet Amir Vekili Komiser Yardımcısı Yasemin ACAR, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Huriye YILMAZ, İlçe Müftüsü İsmail ÇAKIR, Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı. Söyleşi öncesinde Daday'da düzenlenen Amatör Spor Haftasında voleybol müsabakasında birincilik ödülünü kazanan takım oyuncularına teşekkür belgeleri verildi. Belge takdiminin ardından Psikolog Dr. Sayın Aysın TURPOĞLU ÇELİK kendi hayatından ve terapi yaptığı hastalarından verdiği ilginç örneklerle davranışların arka planı hakkında çıkarımlarda bulundu. İnsanın ilk altı yaşında kişiliğinin önemli ölçüde geliştiğini ifade eden Dr. TURPOĞLU ÇELİK, çocuklukta yaşanan travmaların atlatılmasının uzun yıllar aldığını örneklerle açıkladı. Çocuk yetiştirme konusunda da bilgiler veren Dr. TURPOĞLU ÇELİK, katılımcıların sorularına ilgiyle cevaplar vererek, isteyen öğrencilere gelecek hafta grup terapisi yapacağını bildirdi. Program sonrasında teşekkür konuşması yapan Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR tüm katılımcılara teşekkür ederek şunları söyledi." Şahsen ben çok istifade ettim. İslam kültüründe "Kendini bilen Rabbini bilir "sözünün önemli bir anlamı vardır." dedi. Program sonunda müdürümüz tarafından konuğumuza teşekkür plaket takdim edildi.

Bu vesile ile yüksekokul olarak bir kez daha bizlere son derece faydalı bilgiler veren değerli konuğumuza ve tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

psikolog soylesi 5

psikolog soylesi 1