Yüksekokulumuz Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın Herkes İçin Ekonomi çalışmaları kapsamında düzenlemekte olduğu "Üniversite Buluşmaları" programına katılmak üzere Ankara’daydı. Öğrencilerimiz ve görevli akademik personellerimiz önce Anıtkabir’e giderek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etmişler, ardından TCMB İdare Merkezi’nde düzenlenen programa katılmışlardır. Program sırasında gerçekleştirilen yarışmada öğrencimiz M. Burak GARAN birinci olarak ödül almıştır. Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu vesile ile Yüksekokul olarak başta bu verimli programı düzenleyen TCMB ve kıymetli çalışanlarına, yapılan seyahat için desteklerini esirgemeyen TEB Kastamonu Şube Müdürü Sayın Mustafa ERTÜRK’e ve Kastamonu Belediyesi’ne teşekkür ederiz.

ankara 1a

ankara 2