Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sayın Mehmet Serhat YILMAZ Hocamızın konuk olduğu MEŞRUTİYETTEN CUMHURİYETE "Cumhuriyete Giden Yol ve Milli Bayram Kutlamaları" konulu konferans yüksekokulumuzda gerçekleştirilmiştir. Daday Kaymakamı Sayın Kemal BALABAN ve ilçemiz bürokratlarının da katıldığı program, Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlamış, ardından yüksekokul müdürümüz Doç. Dr. Sayın Mehmet Nadir ÖZDEMİR ve Daday Kaymakamı Sayın Kemal BALABAN açılış konuşmalarını yapmışlardır. Sonrasında dekan hocamızın sunumuna geçilmiştir. Programın son bölümünde müdürümüz tarafından Mehmet Serhat Hocamıza plaket takdim edilmiştir. Bu vesile ile vermiş olduğu kıymetli bilgilerden dolayı Prof. Dr. Sayın Mehmet Serhat YILMAZ Hocamıza ve programımıza iştirak eden tüm katılımcılara teşekkür ederiz.

tarih 5

tarih 2