Yüksekokul Müdürümüze Öğrenci Topluluklarımızdan Ziyaret

K.Ü Yönetici Topluluğu Bşk. Ceren KURUOĞLU, Bşk. Yrd. Büşra BEKİROĞLU, K.Ü Atlı Spor Topluluğu Bşk. Tuna ÇEVİK, Bşk. Yrd. Nergis AÇIKGÖZ, K.Ü Daday Gastronomi Topluluğu Bşk. Aleyna ÇAĞRET, Bşk. Yrd. Gamze TÜRKCAN, Beraberlerinde toplulukların akademik danışmanları, Öğr. Gör. Mehmet BÖYÜKÖZKÖK Öğr. Gör. Mustafa SOYDANER, Öğr. Gör. Alper ÇEVİK Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Burhan SEVİM‘e ziyarette bulundular. Ziyaret kapsamında topluluk başkanları yapılacak faaliyetler hakkında detaylı bilgi verdiler ve bu konuda destek talep ettiler. Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Burhan SEVİM Topluluk Yöneticilerine başarı dileklerini iletti. Faaliyetlerinde destekte bulunacağını belirtti. Nazik ziyaretleri için topluluk yöneticilerine teşekkür ederiz.

Yüksekokul Müdürlüğü