Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Kastamonu Üniversitesi Yönetici Topluluğu tarafından düzenlenen ‘KARİYER GÜNLERİ’ etkinliği yüksekokulumuz konferans salonunda yapıldı. Etkinliğe Daday Kaymakamı sayın Ayşegül YILDIRIM konuşmacı olarak katıldı. Etkinlikte Yüksekokul müdürümüz Doç.Dr.Burhan SEVİM açılış konuşmasını yaptı. Daday Kaymakamı Ayşegül YILDIRIM öğrencilerimize tecrübelerini ve tavsiyelerini aktardı.Yüksekokul müdürümüz Doç.Dr.Burhan SEVİM, Ayşegül YILDIRIM’a katılımları için teşekkür ederek plaket takdim etti. Geçtiğimiz günlerde Antalya’da düzenlenen Gastro Antalya Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ve danışman öğretim elemanlarına plaketler takdim edildi. Etkinliği düzenleyen Kastamonu Üniversitesi Yönetici Topluluğuna ve konuşmacı olarak katılım sağlayan Daday Kaymakamı Ayşegül YILDIRIM’a teşekkür ederiz.
Yüksekokul Yönetimi