Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Geleceğin Şeflerinden Rektörümüze Ziyaret...

Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Ahmet Hamdi TOPAL, Antalya’da gerçekleşen Gastro Antalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’nda dereceye giren Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Aşçılık programı öğrencilerini ve akademisyenlerini misafir etti.

Gerçekleşen ziyarette öğrencilerimize Üniversitemiz Daday Nafi ve Ümit Çeri Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Sayın Burhan SEVİM, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Sayın Mehmet BÖYÜKÖZKÖK, Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Sayın Ülkü Mine ÖNEK ve Aşçılık Programı Öğr. Gör. Sayın Alper ÇEVİK eşlik etti.

17-20 Kasım tarihleri arasında Antalya'da düzenlenen Gastro Antalya: Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması’nda tatlı, balık, makarna, ana yemek ve pizza kategorilerinde ter döken öğrencilerimiz 3 altın, 2 gümüş, 4 bronz madalya ve 2 başarı belgesi alarak Üniversitemizi başarı ile temsil etti.

Rektörümüz, elde edilen başarılardan dolayı öğrencilerimizi tebrik ederek, madalyaların Üniversitemize kazandırılmasından ötürü gurur duyduklarını ifade etti.

Öğrencilerin başarısına katkıda bulunan akademisyenlerimizi de tebrik eden Rektörümüz, ziyaretleri için teşekkür ederek başarılarının devamı temennisinde bulundu.

Öğrencilerimiz ve akademisyenlerimiz kendilerine gösterilen ilgiden dolayı Rektörümüze teşekkür etti.

Ziyaret fotoğraf çekimi sonrasında son buldu.

 

Yüksekokul Müdürlüğü

rektorluk ziyaret