Atçılık ve Antrenörlüğü Programından Türkiye Jokey Kulübü’ne Ziyaret

Atçılık ve Antrenörlüğü programı Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Murat YİĞİT ve bölüm öğretim elemanları Öğr. Gör. Mustafa SOYDANER ile Öğr. Gör. Ayhan ŞANLI 27 Eylül 2022 tarihinde bölümün en önemli dış paydaşlarından biri olan Türkiye Jokey Kulübü (TJK) Genel Müdürlüğüne ziyarette bulundular. Atçılık ve Antrenörlüğü programının ihtiyaçlarının konuşulduğu toplantıya TJK Genel Müdürü Tuncel AYDIN, Müdür Yardımcıları Mehmet Şirin BOZKURT, Murat KULUÖZTÜRK ve Burak KONUK katıldı. Öğlen yemeği ile başlayan toplantıda karşılıklı işbirliği konuları ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TJK Genel Müdürü Tuncel AYDIN, TJK olarak eğitime her zaman destek olduklarını ve Daday Meslek Yüksekokulu Atçılık ve Antrenörlüğü programına da ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Yüksekokulumuz olarak Sayın AYDIN şahsında tüm TJK yönetimine ev sahiplikleri ve destekleri için teşekkür ediyoruz.
Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü