2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI AKADEMİK KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Meslek Yüksekokulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı 16 Eylül 2022 Cuma günü Yüksekokulumuz Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Sayın Doç. Dr. Burhan SEVİM başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2022 - 2023 Akademik Yılı eğitim öğretim süreci değerlendirildi.
Meslek Yüksekokulumuza yeni göreve başlayan Yüksekokul yönetimin tanıtıldığı toplantıda Üniversitemiz ailesine yeni katılan öğrencilerin oryantasyon çalışmaları planlandı. Öğrenci ve Mezun İletişim Komisyonunun çalışmaları anlatıldı. Üniversitemiz Tabiat Turizmi ve Ormancılık alanında ihtisaslaşan tek üniversite olması hasebiyle yapılabilecek projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Kalite standardı çalışmaları hakkında bilgiler verildi. Öğretim elemanlarının görüş ve önerilerinin de değerlendirildiği toplantı, yeni döneme ilişkin dilek ve temennilerle sona erdi.